Lokakaivon tyhjennystilaus

Tällä lomakkeella voi tilata lokakaivon tyhjennyksen.

Kesä on aktiivista kaivojen tyhjennyksen aikaa, joten pyrithän aina tilaamaan kaivon tyhjennyksen hyvissä ajoin. Suosittelemme täyttöhälyttimen hankkimista, mikäli käytössänne on pullokaivo (umpikaivo). Näin täysi kaivo ei pääse yllättämään yhtä helposti. Tarvittaesa tyhjennys voidaan ottaa myös reitille, jolloin tyhjennys tulee automaattisesti vuosittain. Reittityhjennykset pyritään tekemään ruuhkahuippujen ulkopuolella, eli hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, juhannusta tai joulua.

Talviaikaan on hyvä kolata lumesta polku kaivolle, ja merkitä kaivon sijainti kepillä tai lapiolla. Jos kaivon kansi avataan etukäteen ennen tyhjennyspäivää, on hyvä laittaa kannen väliin esimerkiksi säkki ja kannen päälle lunta eristeeksi, jolloin kansi ei pääse jäätymään herkästi kiinni.

Mikäli kaivolle on esteetön pääsy läpi päivän, ei paikalla tarvitse varautua olemaan tyhjennyksen tullessa.

Huomioithan loka- ja paineautopalveluja tilatessasi hinnankorotukset 15.3.2022 alkaen. Pitkään jatkuneen polttoaineen hinnan nousun vuoksi ajoneuvojemme hinnastoa on tarkistettu, ja muutos on korottanut palveluidemme hintoja 10 % aikaisemmasta. Lisätietoja voi tiedustella 020 710 9750 tai sähköpostilla erkkisalminen@erkkisalminen.fi.

  Tyhjennysosoite

  Nimi (pakollinen)

  Yhteyshenkilö (pakollinen)

  Postiosoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Sähköposti

  Laskutusosoite

  Nimi

  Postiosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelin

  Muut tiedot

  Kaivotyyppi
  pullosako

  Lisätietoja

  Toivon yhteydenottoa.